zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Èxit rotund en el tancament de 'Com Sona l'ESO 2013' a Cocentaina

Aquest divendres es va celebrar el concert de cloenda d'aquesta edició de 'Com Sona l'ESO 2013' que s'ha celebrat des de dimecres a Cocentaina. La plaça del Mercat contestà es va omplir de gom a gom amb milers de persones disposades a gaudir de les actuacions d'aquests centenars d'estudiants arribats al Comtat des de diferents indrets del País Valencià, les illes Balears i Catalunya.

Al voltant de les 22 hores començava a sonar la música amb una primera part dedicada al record dels incendis que aquest passat estiu van cremar part de la Serra de Mariola entre els pobles de Cocentaina i Alcoi. Així, es va estrenar igualment l'obra 'Mariola i el foc' composada per a l'ocasió per Jérôme Boulin. Ja en la segona part del recital es van viure els moments més emocionants, sobretot amb l'arribada a l'escenari de 'Com Sona l'ESO 2013' de Pep Gimeno 'Botifarra'.

El cantautor de Xàtiva no es va voler perdre aquesta cita clau de trobada i reunió de tots els alumnes de secundària de parla catalana, de nord a sud. Tots junts van interpretar algunes peces mentre el públic gaudia de valent amb aquest gran espectacle en un marc incomparable com és el Palau Comtal de Cocentaina.

Durant tres dies al voltant de 1000 estudiants, i més de 100 docents, han compartit al poble del Comtat diferents activitats relacionades amb la música i la convivència. Tot envoltat dels sentiments d'estima a la nostra terra, a la nostra llengua i a les nostres arrels com a poble unit en diversos territoris.

El Alcalde de Cocentaina, el socialista Rafa Briet,  a l'acabament del concert de cloenda es felicitava pel desenvolupament d'aquesta edició de 'Com Sona l'ESO 2013', ja que no s'ha hagut de registrar cap incident. També va voler destinar emotives paraules per tots els mestres i alumnes que han participat activament perquè totes les activitats resultaren sent un èxit. A més va voler aprofitar l'ocasió per reivindicar una educació pública i de qualitat, i com va sonar en el concert: “no deixem que ens la xafen”.

Per suposat, Briet no va deixar escapar l'oportunitat per fer extensiu aquest agraïment a tot el poble contestà per “haver demostrat una vegada més la capacitat i maduresa que té per a realitzar aquest tipus d’esdeveniments. Els veïns i veïnes han acollit des del primer dia amb els braços oberts a aquests centenars d'estudiants d'arreu del territori i han conviscut amb ells al voltant d'uns determinats valors que hui en dia, més que mai, són necessaris”.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal