zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Nou éxit de les XIII hores de Cocentaina

El poliesportiu de Cocentaina va acollir el dissabte l’edició XXXIII de les 13 hores on van participar més de 1000 xiquetes i xiquets.

El passat dissabte 18 de maig va tindre lloc les 13 hores esportives de Cocentaina. Les activitats i esports van tindre començament a les 9:00 del matí, l’acte de cloenda es va iniciar a les 21:00 i va finalitzar a les 21:30.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina, Saül Botella, ha destacat la alta participació, “aquest esdeveniment es va iniciar ja fa 33 anys, i continua amb el mateix esperit, demostrant el futur que té l’esport a Cocentaina i la comarca, vull agrair la col·laboració de totes les entitats participants, sense les quals no seria possible organitzar les 13 Hores, des de la Regidoria treballem per millorar-les cada any”. Botella ha indicat “les 13 Hores de Cocentaina són un referent a la comarca a l’esport base, han participat més de 800 xiquetes i xiquets en les diferents competions i  més de 200 xiquets en les diferents exibicions”.

Els xiquets van poder viure de primera mà l’experiència de manejar-se amb una cadira de rodes per un circuit que i es van divertir amb el tir amb arc gràcies al Club Esportiu Santa Lucia d’Alcoi. A més la gran novetat va ser la zona Active Extreme, i les demostracions de salt de BMX i DIRT, que va ser també tot un èxit. A més es va poder veure com xiquets, monitors, pares i familiars van gaudir tots junts dinant a la zona picnic habilitada per al cas.

Les hores de major afluència van ser abans del migdia i especialment a partit de les 18 hores, quan el pavelló es omplir per veure les exhibicions amb més de 200 xiquets en diferents modalitats com: patinatge artístic, gimnàstica rítmica, taekwondo i dansa.

Cal destacar que no va haver cap contratemps, a banda de dos incidències sense més importància que va resoldre Creu Roja.


...Volver



L'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.



Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del servei



Aviso legal