zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Les Jornades Gastronòmiques 'Fira de Tots Sants' es consoliden com a esdeveniment gastronòmic de la comarca

En total, i segons l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, durant aquests dies s'ha generat un volum de negoci total de 29.251 euros.

Aquest passat diumenge 19 de maig la localitat de Cocentaina va tancar de forma oficial la programació de les VIII Jornades Gastronòmiques 'Fira de Tots Sants'. Aquest esdeveniment, després de huit edicions, s'ha consolidat com una cita destacada en la comarca durant la qual es posa en valor la gastronomia dels nostres pobles així com la variada oferta que ofereixen els nostres establiments hostalers. Més de 10 dies d'activitats entre les quals s'ha conjugat a la perfecció la promoció del 'quinto i tapa' i les mostres gastronòmiques.

En total, i segons l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, durant aquests dies s'ha generat un volum de negoci total de 29.251 euros. En comparació a l'anterior edició de les Jornades Gastronòmiques, aquesta xifra ha augmentat considerablement en 4.101 euros, combatent satisfactòriament a la crisi que sofreix el sector dels serveis i l'oci.

Vicent Sandoval, regidor de Fira i de Promoció Econòmica, ha destacat especialment la consolidació del 'quinto i tapa', que ha aconseguit generar per ell mateix un volum de negoci de 15.750 euros. Així com de les mostres gastronòmiques oferides, que han generat un total de 13.501 euros. Altres activitats, com ara -i especialment- el I Concurs de Cocteleria Vila de Cocentaina va sorprendre per la seua elevada participació així com per l'elevat nivell dels participants.

Sandoval ha volgut destacar com un certamen així no s'haguera pogut consolidar d'aquesta manera sense el suport de l'Associació d'Hostalers de Cocentaina, qui han col·laborat amb les seues millors ofertes i el seu millor servei. “Esta comprovat que aquesta és una bona forma de promocionar la nostra Fira de Tots Sants més enllà dels dies centrals del certamen i, a més, fent-ho amb un valor tan nostre com és la gastronomia. Aquest Ajuntament va a seguir apostant per activitat com les Jornades Gastronòmiques perquè, a banda de promocionar les nostres delícies que ens dóna la nostra terra, és una forma molt vàlida de dinamitzar l'economia del nostres poble en moments en que el sector serveis està sofrint molt, sobretot molt més del que mereix tenint en compte els grans esforços que fa per mantenir la qualitat i diversitat”.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal