zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Eleccions al Consell Escolar de Centre

Als Centres Educatius de Cocentaina s’han dut a terme les eleccions al Consell Escolar de Centre

Als Centres Educatius de Cocentaina s’han dut a terme les eleccions al Consell Escolar de Centre. La regidora d’Educació Rosana Soler volia en primer lloc cal donar l’enhorabona perquè una vegada més han donat proves de l’interés i la col·laboració a l'hora d'enfrontar situacions de responsabilitat, com ara aquesta d'elegir el Consell Escolar de Centre, màxim òrgan decisori de l’escola.

Amb la participació activa de tots s’ha demostrat que l'Escola té un sentit per a tots, que l'educació els preocupa, que estan disposats a invertir part del temps de cadascú en aconseguir una escola efectiva, amb un Consell Escolar realment representatiu de la majoria dels membres de la comunitat escolar.

Des dels centres educatius i la Regidoria s’ha volgut donar les gràcies a tots, però especialment a les mares, pares i mestres que han format part de la Junta Electoral, als components de les meses electorals, a totes les persones que s'han presentat com a candidats o candidates, als socis i a les sòcies de l'AMPA i en general a tots: mestres, alumnes pares i mares que han participat activament en les eleccions.

També s’ha volgut donar l’enhorabona a aquells i aquelles que han resultat electes per comptar amb la confiança de la resta de companys i companyes. Rosana Soler, regidora d’Educació, ens parlava de la importància d’aquestes eleccions, on cal destacar que s’ha renovat la meitat de del Consell Escolar de Centre.

Radio Cocentaina


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal