zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
El conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues, va visitar ahir Cocentaina

La visita va tindre lloc a la vesprada a la planta superior de l'Oficina de la Diputació situada a la Plaça del Mercat.

Aquest fou un encontre que va mantenir amb membres i simpatitzants del PP de Cocentaina i altres pobles de la comarca, abans va fer el mateix a la localitat de Muro. En aquesta visita es va parlar de la importància d’Europa de cara al futur, la situació de recuperació econòmica en la qual estem amb un optimisme prudent i moderat. La situació encara és complicada, però que segons el conseller estem en un escenari de recuperació. També es va parlar que estem en uns moments per a ser optimistes i parlar de reformes que estan pendents, de la baixada d’impostos que està anunciada i d’un programa operatiu europeu per a 2014-2020 on s’invertiran 2.200 milions d’euros en la Comunitat Valenciana.

El conseller insistia en la importància de les eleccions europees que ens impliquen a tots i que Europa és molt important per als ciutadans contestans perquè en els pròxims 7 anys s'invertiran 960 mil milions d'euros en la Unió Europea i tenim la política agrària en comú, tenim els fons estructurals, fons de finançament a les pimes. I el que es decidisca en Europa ens afecta en el dia a dia del poble.

També vam parlar dels deutes actuals de la Generalitat amb el nostre poble, on a hores d'ara se’ns deu vora mig milió d’euros la meitat per la biblioteca i l’altra en diferents camps com per exemple serveis socials, pla d’ocupació, fira, etc.

Radio Cocentaina


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal