zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
L'alcaldia de Cocentaina ret homenatge a Antonio Ferrer, Jutge de Pau durant 23 anys

Rafa Briet afirma que ha estat una persona “emblemàtica” durant tot aquest temps

L'Ajuntament de Cocentaina, en la persona de la màxima autoritat local l'alcalde Rafa Briet, va voler acomiadar d'una forma especial a qui ha estat Jutge de Pau al municipi durant més de 23 anys. Així, divendres passat l'alcalde Briet i els treballadors del Jutjat de Pau a Cocentaina van oficiar una recepció oficial a Antonio Ferrer a les dependències del consistori.

Rafa Briet destacava de Ferrer l'haver estat una “persona emblemàtica” durant tot aquest temps al municipi. “Ha tingut una tasca molt complexa però tot i això en 23 anys no hem rebut ni una sola queixa per la seua feina, tot al contrari. Per a nosaltres  Antonio Ferrer ha sigut un referent del consens”, apuntava l'alcalde socialista.

Val a dir que el Jutge de Pau tracta els temes més diversos de conflicte entre els veïns i veïnes,... Així, es tracta d'un perfil de persona prudent, dialogant i amb contacte permanent entre les diferents entitats i estaments de la localitat. “El Jutge de Pau ha de ser discret sobretot, perquè es tracten temes personals i molt delicats, i també en aquest cas Antonio Ferrer ha estat un exemple a seguir per tots nosaltres”, ha destacat Rafa Briet.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal