zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Assessorament juridic sobre la llei de dependéncia

Divendres 24 d’octubre,a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina (Assessora jurídica de les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència de la Comunitat Valenciana).

La Plataforma en defensa de les persones en situació de dependència de les comarques de L’Alcoià-El Comtat, continuem manifestant, davant la societat, la falta d’aplicació i eficàcia de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situació de Dependència informant de les mesures injustes aplicades pel govern aquests últims anys que vulneren els drets dels dependents i les seues famílies per això el divendres 24 d’octubre, hem organitzat a Cocentaina la JORNADA D’ASSESSORAMENT JURIDIC SOBRE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina (Assessora jurídica de les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència de la Comunitat Valenciana).
 
Aquesta jornada està pensada per atendre les necessitats de tota la població i està distribuïda en tres grans blocs:
 
 A les 12:00 hores: Xerrada adreçada a l’assessorament dels i de les professionals de la dependència (treballadors socials, regidors, advocats…).
 
 De 16:00 a 19:30 hores: Assessorament individualitzat a particulars. Per poder
participar-hi caldrà sol·licitar cita prèvia ja que les places són limitades.
 
S’organitzarà en torns d’aproximadament 15 minuts per família per la qual cosa es prega que els sol·licitants porten la documentació necessària organitzada.
 
 A les 20:00 hores: Xerrada/Col·loqui: “La llei a debat”. Aquesta activitat està adreçada a tots aquells i aquelles que tinguen curiositat per saber en quin moment estem en l’aplicació de la Llei i quines irregularitats estan produint-se.
 
Els interessats amb l’Assessorament, tant a professionals com a particulars, hauran de contactar al tel.- 660050952 i preguntar per Desiré.
 
La participació a la jornada serà gratuïta gràcies a les aportacions desinteressades i solidàries del club esportiu Esides Caramanchel C.E. d’Alcoi i la Colla Mal Passet de Cocentaina.

...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal