zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Cocentaina ret homenatge a David Belda per la seua magnífica temporada

Destacant els triomf de la general en la Volta de Castella i Lleó

L'Ajuntament de Cocentaina, en la persona de l'alcalde Rafa Briet i el regidor d'Esport Saül Botella, va aprofitar l'estiu per reconèixer públicament la temporada completada per alguns dels clubs i esportistes de la localitat. Durant el mes d'agost es varen celebrar diferents recepcions al consistori local amb la intenció de felicitar personalment la tasca d'aquests joves que han portat el nom de Cocentaina al més amunt dels pòdiums, tant arreu de l'Estat com també a l'estranger com varen ser els clubs  CB Iris Contestà, l'Hoquei Club Cocentaina, el Contestano B de futbol i a títol personal els corredors Carlos Pascual i Ximo Font.

Com ja es va avançar, l'últim en rebre aquest homenatge institucional ha estat el ciclista contestà David Belda, protagonista destacat de l'any després de la magnífica temporada que ha realitzat. Entre els diferents mèrits destaca el seu primer lloc a la general de la Volta a Castellà i Lleó i la victòries a dues etapes de la Volta a Portugal finalitzant aquesta en el lloc 16é,  entre altres.

Tant l'alcalde Rafa Briet com el regidor d'Esports Saül Botella han coincidit en assenyalar la important tasca que David Belda realitza, competint a un elevat nivell i portant sempre el nom de Cocentaina a les esquenes. A més, doblement important en ser un dels noms destacats en un esport com el ciclisme que sempre ha tingut gran seguiment a Cocentaina. “Per a nosaltres l'activitat esportiva dóna molta vida a un municipi, i també alegries quan parlem de triomfs. Per això és important donar suport a esportistes com David, i animar i ajudar en la mesura de les nostres possibilitats a tots els esportistes individuals que treballen dur en les seues disciplines”, apuntava Rafa Briet.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal