zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
La constructora assumeix les deficiències del nou Auditori de Benilloba

L'Ajuntament ha elaborat un informe amb els defectes que presenta la infraestructura estrenada en campanya electoral. L'alcaldessa, Ana Delia Gisbert "Taes", s'ha reunit amb els arquitectes de la Diputació i FCC per trobar una solució al problema

Un mes i mig després d'haver sigut estrenat amb l'actuació de la Orquestra Joves de la Diputació d'Alacant, l'Auditori de Benilloba, que no ha tornat a acollir cap esdeveniment des d'aleshores, ha perdut un dels panells de fusta que decoren l'exterior, alguns panys no funcionen correctament i ha provocat desperfectes pel desviament de l'aigua de la pluja en una de les cases adjacents. 

L'Ajuntament s'ha vist obligat a acotar una part de l'exterior de l'edifici pel risc de despreniments i ha citat d'urgència als responsables de la Diputació i de la constructora FCC, responsable de l'obra. 

Aquest dilluns, l'arquitecta de la institució provincial acompanyada del responsable d'obra de FCC han visitat les instal·lacions acompanyats de l'alcaldessa, Ana Delia Gisbert "Taes" i el regidor de l'Ajuntament, Jordi Jiménez. Durant la visita han pogut observar les deficiències que presenta l'edifici, estrenat fa poc més d'un més i que, fins ara, tan sols a acollit un acte, el 17 de maig, un concert de l'Orquestra Jove de la Diputació d'Alacant. 

Els responsables de la Diputació i FCC han assumit la situació i s'han compromés amb l'Ajuntament de Benilloba a dur a terme les actuacions oportunes per tal de reparar les deficiències de l'edifici, així com els danys materials que van causar les pluges a una casa adjacent i que es van ocasionar per l'entrada d'aigua provocada per l'obra. 

Aquestes mateixes pluges també van ocasionar xicotets desperfectes a l'interior de l'Auditori, on l'aigua va penetrar per una de les portes laterals fins a la 6a butaca de la 1a fila i, divendres passat, un dels panells de fusta decoratius de l'exterior de l'edifici va caure, el que va obligar als serveis municipals a acotar la zona. 

Ana Delia Gisbert "Taes" ha explicat que "aquestes són les deficiències més notables que hem trobat, encara que n'hi ha altres no tan greus. Els responsables s'han compromés a reparar-les i posar-hi solució. Malgrat tot, ens costa entendre com una infraestructura tan nova pot presentar aquest panorama tan sols un mes i mig després de la seua estrena. I li diem així per no anomenar-la com a inauguració, ja que aquesta es va produir en plena campanya electoral i, per tant, no podia "inaugurar-se".

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal