zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
El Col•lectiu 03820-Compromís proposa millorar el servei de neteja de Cocentaina

La coalició ha sol•licitat intensificar el servei de neteja i que l’Ajuntament exercisca el control necessari sobre l’empresa concessionària.

Jordi Pla, portaveu adjunt del Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament, ha sol·licitat una millora en la neteja del Passeig del Comtat després de qualsevol activitat. I també accentuar el servei en la resta de carrers de Cocentaina. A més a més, Pla proposa intentar reduir les molèsties als veïns i veïnes del Passeig del Comtat amb una millor planificació durant les hores que l’avinguda està tancada.

"Un dels motius que ens mou a demanar açò és fer d’altaveu real de les protestes i propostes de les persones. El poble està brut i no és gens higiènic.  A més a més, no causa una bona imatge de la Cocentaina que volem projectar turísticament al món" –ha explicat Pla– “Cal sanejar els entorns dels contenidors i cal que és netegen amb major freqüència les rajoles del terra amb aigua a pressió com es fa en altres pobles de la comarca. Les olors durant l’estiu són insuportables i és incomprensible que hi hagen restes d’alcohol a terra des de la nit de la Publicació en algunes zones de l’Avinguda País Valencià. Pensem que és important que l’Ajuntament exercisca el control necessari sobre l’empresa concessionària. Una Cocentaina neta és un poble amb una millor qualitat de vida”, ha afegit Pla.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal