zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Cocentaina felicita els esportistes i clubs amb millor trajectòria en la temporada 2014-2015

L'alcaldessa Mireia Estepa ha pres part per primera vegada d'aquesta recepció oficial que ja és una tradició els últims anys

L'Ajuntament de Cocentaina ha aprofitat els mesos d'estiu per a celebrar diverses recepcions oficials durant les quals ha felicitat els esportistes i clubs amb mèrits destacats durant la temporada 2014-2015. L'alcaldessa Mireia Estepa s'ha estrenat en aquest tipus d'acte que ja ve repetint-se durant els últims anys, acompanyada també pel regidor d'Esport Saül Botella. La primera edil ha volgut conèixer de primera mà les activitats i inquietuds que mouen a aquests esportistes contestans.

Óscar Giner, l'equip benjamí de l'Hoquei Club Cocentaina, David Belda, el CD Contestano i el ciclista Rafa Valls han estat els destinataris d'aquests modestos actes d'homenatge.

Óscar Giner és un gimnasta de gran progressió que durant aquest any ha aconseguit ser campió provincial i autonòmic a València, i campió al nacional de Càceres amb les diferents modalitats d’aparells.

L'equip benjamí de l'Hoquei Club Cocentaina s'ha proclamat de nou campió de la lliga autonòmica, sent aquest mateix equip durant 4 anys consecutius campions de la mateixa lliga, 2 anys en categoria iniciació i 2 anys en categoria prebenjamí.

David Belda ha estat un dels ciclistes professional que ha aconseguit importants victòries durant l'any, com la 4a etapa de la “Rhône Alpes Isère Tour” i la seua victòria a la classificació general del “Tour des Pays de Savoie”, proclamant-se campió d’aquest tour i guanyant a més la 1a etapa.

El CD Contestano també ha rebut les respectives felicitacions per l'ascens de categoria a 1a regional, sent aquest fet importantíssim per la seua dificultat, ja que des de 1986 no teníem un equip juvenil a 1a regional.

I per últim, també ha passat pel consistori el també ciclista Rafa Valls, esportista professional que ha realitzat una brillant temporada, havent quedat 1r classificat a la general final del Tour d’Omán i guanyant una etapa en aquest tour. A més de la seua participació i gran presència al Tour de França 2015, sent amb aquesta la 4a participació del contestà a la ronda gala.

L'alcaldessa Mireia Estepa s'ha mostrat sorpresa per l'elevat rendiment dels esportistes contestans, alguns d'ells competint al més alt nivell en les seues respectives disciplines. “Som un poble menut, però podem presumir de tenir una gran quantitat d'esportistes competint al més alt. Com a alcaldessa, és un honor poder rebre-los i poder parlar amb ells al voltant de la seua feina i les seues inquietuds. Per la meua banda només puc felicitar-los i garantir-los que l'Ajuntament de Cocentaina seguirà al seu costat per al que necessiten, perquè el que ells i elles ens retornen en forma de valors sempre serà infinitament més valuós”, apuntava l'alcaldessa de Cocentaina.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal