zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Col•lectiu-Compromís no prorrogarà el contracte de neteja i brossa amb FCC

La coalició rebutja prorrogar l’actual contracte i insta a elaborar les bases per al nou concurs d’adjudicació.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha anunciat públicament que no prorrogarà l’actual contracte del servei de recollida de brossa i neteja amb l’empresa FCC. És per això que, la coalició ha demanat que s’encete el procés per elaborar les bases per al nou concurs adjudicatari.

A més a més, des del Col·lectiu-Compromís alerten de la passivitat de l’equip de govern davant l’acabament del contracte actual al 2016. El portaveu de la coalició, Xavi Anduix, explica que “hem preguntat a diferents plenaris i comissions i la resposta de la regidora no ens agrada gens. S’excusa amb que ella no ha de fer números quan en realitat el que ha de fer és posar als tècnics municipals a treballar en la qüestió. Això demostra una total desconeixença de l’Administració Pública i poques ganes per tal que Cocentaina estiga neta”.

 “Si es dóna el cas i arriba el moment, votarem un no rotund a prorrogar l’actual contracte amb FCC. És per això que, avisem amb temps suficient per tal de posar-se a treballar en la redacció d’un nou concurs adjudicatari. No volem presses i instem a l’equip de govern a treballar-ho des de ja“, ha afirmat Anduix.

Des de la formació han volgut recordar que la majoria dels punts del plec de condicions tècniques s’estan incomplint per part de l’empresa. En definitiva, aquests incompliments repercuteixen en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Cocentaina i per això, des del Col·lectiu-Compromís continuen amb la seua particular batalla per fer de Cocentaina un poble més net i amb major benestar.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal