zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Xavi Anduix: “Si el PP vol tancar Ràdio Cocentaina, que ho diga públicament”

Pretèn el Partit Popular privatitzar o tancar Ràdio Cocentaina? Què pretenen?", pregunta Anduix.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha eixit al pas després de les declaracions creuades entre diferents grups polítics de l'Ajuntament de Cocentaina. El portaveu de la formació, Xavi Anduix, s'ha mostrat contundent: "Si el Partit Popular vol tancar Ràdio Cocentaina, que ho diga públicament".

 

“Cal ser clars, sincers i no jugar en l'ambigüetat. Per què el PP compara la ràdio pública i els mitjans de comunicació privats? Pretèn el Partit Popular privatitzar o tancar Ràdio Cocentaina? Què pretenen?", pregunta Anduix.

 

Xavi Anduix ha explicat que "des del Col·lectiu-Compromís apostem fermament per la continuïtat de Ràdio Cocentaina com a un servei públic i de qualitat per als veïns del nostre poble. Cal un gran pacte fruit del consens per sentar les bases dels mitjans de comunicació públics de la Cocentaina del futur".

 

A més a més, el portaveu de la formació recorda que "la llei de racionalització i sostenibilitat de les administracions locals del senyor Montoro, sumat al premeditat descens en publicitat institucional de l'Ajuntament governat pel PSOE, obliga a que el consistori absorvisca la mercantil de Ràdio Cocentaina"

 

Remitido : Col.lectiu 0380 - Compromís


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal