zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Xavi Anduix: “Ja era hora que es posara la primera pedra per iniciar un nou contracte de la brossa”Des del començament de la legislatura, el Col·lectiu 03820-Compromís ha estat demanant un concurs d’adjudicació per al contracte de recollida de la brossa i neteja viària. Segons afirma el seu portaveu a l’Ajuntament, Xavi Anduix, “el servei de recollida de la brossa i neteja viària és el contracte més important que té l’Ajuntament de Cocentaina i la ciutadania mereix un servei en òptimes condicions. Per a nosaltres és una prioritat que Cocentaina estiga neta”.

 

Anduix explica que “des del primer dia de la legislatura hem demanat en infinitat d’ocasions que s’encetara el procés per engegar un nou concurs d’adjudicació per al contracte de brossa i neteja, però sempre ha quedat clara públicament la deixadesa i l’escassa voluntat del PSOE. Per tant, ja era hora que es posara la primera pedra per iniciar un nou contracte”.

 

A més a més, des del Col·lectiu-Compromís recorden que la seua formació va ser l’única en votar en contra i en oposar-se a la prórroga d’un any amb FCC.

 

 

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal