zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Preparats per transformar Cocentaina

Cocentaina necessita un nou impuls. Un nou relat. Un despertar. Lideratges pròxims, ètics i sincers que abracen un projecte ambiciós de poble del segle XXI.

Passada la primera part de la legislatura, és palpable entre la ciutadania un descontent amb l’acció de l’equip de govern del Partit Socialista. Un PSOE que ha sigut l’encarregat d’encapçalar i pilotar l’Ajuntament, amb diferents encerts de gestió i amb diverses errades d’execució, des del començament de la democràcia fins al dia de hui. Un llegat del que hem de traure tots els aspectes positius per rellançar la nostra Vila.

 

Cocentaina necessita un nou impuls. Un nou relat. Un despertar. Lideratges pròxims, ètics i sincers que abracen un projecte ambiciós de poble del segle XXI. Un projecte de poble basat en el talent i la faena. Un suport clar i decidit a la indústria per oferir estabilitat a les actuals empreses i afavorir-ne la creació de noves. Un impuls, d’una vegada per totes i de veritat, al sector turístic, comercial i cultural. Crear llocs de faena i oportunitats per a la nostra gent! Optimitzar l’ajuda i els serveis a les persones que pitjor estan passant-ho. Una millora en el manteniment i la imatge dels carrers i dels parcs. Exigir que Cocentaina estiga neta i com toca! Principis claus i irrenunciables en la Cocentaina Futur que estem treballant des del Col·lectiu-Compromís!

 

No ens podem resignar a perdre oportunitats. Per a d’això, és imprescindible deixar enrere la política de titular. Deixar enrere les paraules buides i les ineficients accions. Abandonar el “mucho pose y poco poso”, que explica molt bé un catedràtic de Geografia de la Universitat d’Alacant, per construir una Cocentaina amb igualtat d’oportunitats per a tots els socarrats. Un projecte transversal de poble per superar els reptes globals i les incerteses que tenim per davant. Gestionar bé.

 

En definitiva, Cocentaina necessita il·lusionar-se. Il·lusionar-se amb un projecte de poble potent, coherent i realista del segle XXI. Il·lusionar-se amb un projecte polític i amb un equip de persones moderades i formades que somien amb millorar el nostre entorn. Confiar i creure en les nostres capacitats com a societat per aconseguir fer una Cocentaina referent de les Comarques Centrals Valencianes. Un retrobament entre les institucions i la ciutadania. Una nova història que hem d’escriure junts. Molts treballem de forma humil per fer-ho possible. I tu? T’animes? Ho fem? Cocentaina ho mereix.

 

Jordi Pla, regidor del 03820-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal