zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Conselleria pretén suprimir la unitat de 3 anys del Real Blanc

Els populars demanen “la mateixa vara de medir” i demanen explicacions al conseller Marzá (Compromís) per negar-se a atendre a l'Ajuntament, de moment, durant 7 mesos.

Conselleria planteja el tancament d'una unitat de 3 anys del CEIP Real Blanc. El Grup Popular, que ja va votar en contra d'aquesta mesura, veu com després de mesos de campanya contra la política educativa de la conselleria, Marzà (Compromís) posa sobre la taula les retallades educatives contra Cocentaina.
 
 
Els populars contestans no poden entendre la passivitat amb la que tant PSOE com Col·lectiu-Compromís han fet front a aquesta qüestió i denuncien un una falta d'actitud còmplice per part de les dos formacions.
 
 
A més, els populars recorden tota la campanya que es va instar des de l'esquerra contestana per a desestabilitzar al govern autonòmic, i que, en paraules del seu portaveu Rafa Montava “avui és demostra que ni les persones eren la seua prioritat, ni molt menys la lliure elecció de centre educatiu. També es demostra que no es igual estar darrere d'una pancarta que gestionar diners públics”.
 
 
Els populars també recorden que la unificació del Bosco s'ha retrassat i que la comunicació de l'alcaldessa Mireia Estepa amb Conselleria es molt deficient; tant per la suposada confusió de noms que per telèfon va fer que l'alcaldessa anunciara la unificació del Bosco com per els 7 mesos que porta intentant contactar amb el conseller d'educació Marzá. 
 
 

...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal