zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Baldoví presentarà a Jordi Pla com alcaldable aquest dissabte al Teular

El portaveu de Compromís en el Congreso i polític millor valorat, Joan Baldoví, presentarà a Jordi Pla com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina en un acte públic aquest dissabte 29 de setembre a les 19 hores al Centre Cultural El Teular.

Després d’anunciar que Jordi Pla serà el cap de llista a les pròximes eleccions municipals, el Col·lectiu 03820 – Compromís presentarà al seu candidat aquest dissabte 29 de setembre a les 19 hores al Centre Cultural El Teular de la mà de Joan Baldoví.

 

“Aquest dissabte farem un acte de presentació del candidat a alcalde i serà un plaer comptar amb la presència del polític millor valorat, Joan Baldoví”, ha explicat Jordi Pla.

 

A més a més, Pla ha afegit que l’acte comptarà amb una actuació de la contestana Berta Iñíguez acompanyada del guitarrista Carlos Medina.

 

Per finalitzar, Jordi Pla fa una crida a tots els contestans i contestanes a que acudisquen a l’acte de de presentació.

 

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal